Een vakkundige klusjesman in Vlissingen

Bent u op zoek naar een professionele klusjesman in de omgeving van Vlissingen? Dan bent u bij het montage- en installatiebedrijf Handsfree aan het juiste adres. Als klusjesman in Vlissingen help ik mensen sinds 2003 met de aanleg, vervanging en reparatie van leidingwerk. In een straal van 25 km rondom de prachtige Zeeuwse stad help ik klanten met het vervangen van hun cv-ketel, de installatie van hun wasmachine en defecten in leidingwerk en riolering. Ik werk zowel voor particulieren, als voor kleine zakelijke klanten. Twijfelt u of ik u kan helpen? Neem dan gerust contact met me op.

Mijn werkzaamheden als klusjesman in Vlissingen

Als klusjesman in Vlissingen ben ik gespecialiseerd in het vervangen van cv-ketels, het installeren van wasmachines en al het leidingwerk dat u in en rondom uw badkamer vindt. Ik kan u van dienst zijn bij verstopping van uw riolering, een defect in uw waterleiding of het aansluiten van een douche of kraan. Als loodgieter in Vlissingen weet ik veel van waterleidingen en kan ik veel problemen snel oplossen. Als u een defect heeft, mag u mij altijd bellen. Ik probeer dan zo snel mogelijk langs te komen om een passende oplossing te zoeken. Als er iets vervangen moet worden, maak ik eerst een passende en vrijblijvende offerte voor u op. Naast kennis over waterleidingen, weet ik ook veel over gasleidingen en kan ik u helpen met het leidingwerk van uw toilet.

Klusjesman Vlissingen

Een vrijblijvende offerte

Weet u niet precies wat er moet gebeuren, maar zijn er wel zaken waar u tegen aanloopt in uw badkamer of leidingwerk? Met installatiebedrijf Handsfree in Vlissingen kom ik graag bij u op bezoek om een indicatie te kunnen geven van de werkzaamheden. Wat moet er precies gebeuren en wat gaat het kosten? Hoeveel tijd zal ik ongeveer nodig hebben om aan uw wensen te kunnen voldoen? Als u mij inhuurt als klusjesman in Vlissingen, kunt u rekenen op een betrokken en persoonlijke samenwerking. Vakmanschap, openheid en stiptheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik geef altijd openheid van zaken en communiceer duidelijk over mijn werkzaamheden.

Menu